Grafisk design og tryksagsfremstilling

Grafisk design / layout

Der er mange måder at udtrykke sig på...hvis man kan tale om en fællesnævner for dem alle, er det at de altid vil tiltrække sig en opmærksomhed der svarer til kvaliteten af udtrykket - og af relevansen heraf i forhold til det der er indeni. Derfor er design så vigtigt! Det skal føles så vedkommende, “rigtigt” og vellavet som muligt, for at tiltrække sig den rette slags opmærksomhed. Og når først denne kontakt er knyttet, er det indholdet der skal sørge for resten.

Der er mange stykker musik der har set dagens lys i en særegen, attraktiv og gennemført indpakning og disse huskes ofte netop på de indtryk designet har givet én. Man kan næsten høre musikken bare ved at se omslaget - for sådan virker vores sanser også! Megen god musik har desværre også lidt under et ydre design der absolut ikke gør indholdet gavn... Det nøjagtigt samme gælder naturligvis for både CD-ROM produktioner, for DVD’er og Vinylplader.

Derfor skal dette aspekt ikke tages for let - det betaler sig desuden at arbejde med kvalificerede folk i denne del af processen. Det er en stor hjælp at have tryghed for at grafikken udarbejdes samvittighedsfuldt og med det tekniske know-how der gør, at der ikke opstår unødige problemer, både i udarbejdelsesfasen og i den senere produktion. Kendskab til, viden om og erfaring med tryksagsproduktion er meget vigtig.

Mange glimrende designs kan desuden udføres med selv få midler, hvis blot man véd hvad man kan gøre - og gør det! Med dagens tekniske hjælpemidler er det muligt at arbejde med selv “halvdårlige” fotos som, gennem den rette bearbejdelse, kan blive gjort anvendelige. Ligeledes kan et Design 5.Detaljeomfattende kendskab til typografi og logo-udarbejdelse være af uvurderlig hjælp.

Vi har meget stor ekspertise på disse områder og tilbyder derfor også vores assistance til denne del af processen. Og da produktionsapparatet er tæt på, sørger vi for at alt kører så smertefrit for kunden som muligt - og som regel til aftalt pris, medmindre andet aftales undervejs.

Hvis vi modtager grafikken færdig og udarbejdet efter vore specifikationer, sørger vi desuden for at tjekke at alle dele er korrekt udarbejdede og hvis der opstår problemer, at de løses så hurtigt som muligt, i samarbejde med kunden eller grafikeren. Vi giver gerne en hånd, hvis der er brug for hjælp!

DSC_6316Bemærk at vi naturligvis også kan arbejde med fremstilling af andre relaterede tryksager, f.eks. festivalprogrammer, løbesedler, plakater, visitkort eller deciderede bogproduktioner m.m..

Du er derfor altid velkommen til at tage os med på råd om denne del af processen...

Har du spørgsmål...?LOGO ok 2014
Vi står altid parat til at hjælpe dig gennem din CD, DVD eller Vinyl produktion.
Kontakt os på tel. 33 12 30 12 eller via info@dancd.dk

Professionel full service producent af digitale og analoge medier. Vi tilbyder desuden udarbejdelse af grafisk design og tryksags-fremstilling, lige fra plakater, løbesedler, annoncer og visitkort til bogproduktion.