CD-R, DVD-R og brændte disce

Brændte disce 3.lav

Uindspillede eller brændte medier og digitale farveprint

Vi leverer også uindspillede medier – både CD-R og DVD-R (uden data). Vi henviser til CopyDan’s hjemmeside, www.copydan.dk, for reglerne omkring anvendelsen af disse samt vederlagslovgivningen og evt. fritagelse herfra.

Vi tilbyder desuden produktion af brændte medier (med data), både CD og DVD disce, som vi kan levere i ganske små oplag. Vi printer direkte på disc’ene og leverer dem i aftalte pakninger. Der er dog begrænsede muligheder for pakninger, da der ikke fremstilles offset-trykte pakninger, men udelukkende benyttes digitale print.

De mest anvendte er:
• Jewelboxen med ilagt booklet og inlaykort.
• Paplomme med fuld farveprint
• Digipacs
• PVC-lommer, evt. med booklet ilagt.
• Slimlineboxe med booklet.
• DVD-boxe med inlay, evt. booklet.

Disse kan med stor fordel benyttes som promotion udgivelser, hvor kravene til en mindre oplagsstørrelse (samt evt. kortere levetid), er vigtige. Ved fremstillingen af disse gælder samme ophavsretsregler som for “rigtige” produktioner og vi henviser til ncb’s (Nordisk Copyright Bureau) hjemmeside for information om disse.

 
Har du spørgsmål…?LOGO ok 2014
Vi står altid parat til at hjælpe dig gennem din CD, DVD eller Vinyl produktion.
Kontakt os på tel. 33 12 30 12 eller via info@dancd.dk

Professionel full service producent af digitale og analoge medier. Vi tilbyder desuden udarbejdelse af grafisk design og tryksags-fremstilling, lige fra plakater, løbesedler, annoncer og visitkort til bogproduktion.